Sponsoren

Wilt u ons helpen om in deze tijd de mensen die het hard nodig hebben een steuntje in de rug te geven? Wordt dan sponsor van de SantaRun Haarlemmermeer !

Wij bieden een aantal sponsor-opties:

• Pakket Rendier:        : vanaf 100 euro

Uw naam en logo worden vermeld op de Rotary SantaRun website, op de flyers en posters.

• Pakket SantaClaus    : vanaf 350 euro

Als het basispakket Rendier, maar uw naam en logo worden op prominentere plekken vermeld (voorzijde flyer, dubbele vermelding op site etc.).

• Pakket Puur Natuur  : sponsoren in natura

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het sponsoren van een rondje in Duycker, een muziekoptreden of aankleding van kerstdiner locaties.

Heeft u interesse in het sponsoren van deze SantaRun ten gunste van “De Nierstichting” en “Stichting Maatvast”, neem dan contact op met Jan Ziel 06-22393990 of met Dominique van den Boom op 06-52334168.

Onze sponsoren vindt u op iedere pagina.