Goede Doelen

De derde Rotary Santa Run in de Haarlemmermeer komt ten goede aan de Nierstichting en, in samenwerking met Stichting Maatvast aan kerstdiners voor mensen in onze gemeente die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Stichting Maatvast is in 2013 begonnen met het beheer en de exploitatie van inmiddels 24 buurt-, dorpshuizen en jongerencentra in Haarlemmermeer. Buiten deze zakelijke opdracht vinden we het belangrijk dat onze locaties hét middel vormen om de sociale cohesie in de samenleving te versterken. Daartoe zoeken we verbinding. Met de samenleving, die we zien als onze opdrachtgever, willen we de maatschappelijke waarde van onze locaties optimaliseren. Maar ook gaan we de verbinding en samenwerking aan met maatschappelijke organisaties en andere relevante partijen om de samenleving optimaal te bedienen. De behoefte vanuit de samenleving is bepalend voor wat er in onze locaties gebeurt.

Maatvast is zeer verheugd met de ondersteuning van de vier samenwerkende Rotaryclubs uit Haarlemmermeer die via de opbrengsten van de SantaRun een bijdrage leveren aan de kerstdiners in 18 Maatvast-locaties voor hen die een steuntje in de rug nodig hebben.

nierstichting

Alles op alles.

De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven en ook écht blijven leven. We strijden voor meer donoren, maken ons hard voor preventie, investeren in stamcelonderzoek en werken vastberaden aan een draagbare kunstnier. Want dialyseren is geen leven, maar overleven. We doen dan ook alles wat in ons vermogen ligt om het leven van nierpatiënten te verbeteren. Dat doen we niet alleen. Maar samen met patiënten, onderzoekers, professionals, donateurs, bedrijven, vrijwilligers en vele anderen die het leven liefhebben. Leven gaat voor, in alles wat we doen. Nierstichting – Leven gaat voor.